Policy

Vi använder dina personupppgifter till att kunna ta emot betalning och kunna leverera din beställning till dig, samt hålla supportdialog om detta krävs. Dina uppgifter lagras säkert i vårt system. AB Indie Pen Publishing tillämpar uppgiftsminimering enligt GDPR, dvs. vi begär endast information som är nödvändig. Om man vill ha ett nyhetsbrev från oss klickar man i rutan för prenumeration och då godkänner du att vi skickar nyhetsbrev via email till dig. Du kan närsomhelst avsluta prenumerationen via den länk som finns i nyhetsbrevet. Frågor om hantering av personuppgifter besvaras på info@indiepen.se


Välkommen till AB Indie Pen Publishing! Genom att använda vår hemsida och genomföra köp på vår e-handelsbutik, samtycker du till nedanstående användarvillkor. Läs gärna igenom villkoren innan du använder våra tjänster.

Allmänt

a. AB Indie Pen Publishing driver och äger denna hemsida via Shopify-butik.

b. Genom att använda hemsidan och beställa våra produkter bekräftar du att du är minst 18 år gammal eller har tillstånd från förälder eller vårdnadshavare att göra beställningar.

c. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår hemsida och träder i kraft omedelbart. Det är ditt ansvar att granska dessa villkor för de senaste uppdateringarna.

 

Köp av böcker

a. Genom att placera en beställning via vår Shopify-butik bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat våra villkor.

b. Priser på våra böcker anges SEK och inkluderar moms och fraktkostnader, om inte annat anges.

c. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och tillgänglighet av böcker utan föregående meddelande.

d. Du ansvarar för att ge korrekt och fullständig information vid genomförandet av köp. Vi ansvarar inte för förseningar eller felaktiga leveranser på grund av inkorrekt information.

 

Betalning

a. Vi använder säkra betalningsmetoder via Shopify för att säkerställa säkerheten för dina transaktioner.

b. Du samtycker till att du är ansvarig för eventuella skatter eller avgifter som kan uppstå i samband med ditt köp.